Marco Kea start als nieuwe rijinstructeur en eigenaar bij rijschool Ouder Amstel

Geschreven door Op 19 oktober 2024

Vandaag spraken Michel Willemse en Julia Donk Payer in het item De Streektelefoon met Marco Kea, de nieuwe rijinstructeur bij rijschool Ouder Amstel. Marco begint aan een nieuw hoofdstuk, niet alleen als instructeur, maar ook als toekomstige eigenaar van de rijschool. Hij neemt de rijschool over en zal vanaf nu verantwoordelijk zijn voor de dagelijkse gang van zaken.

Met zijn enthousiasme en toewijding is Marco klaar om nieuwe leerlingen te begeleiden naar hun rijbewijs en tegelijkertijd de kwaliteit van de rijschool hoog te houden. “Ik kijk ernaar uit om iedereen veilig en met vertrouwen de weg op te helpen,” vertelt Marco tijdens het gesprek. De rijschool Ouder Amstel heeft een lange geschiedenis in de regio en staat bekend om zijn persoonlijke benadering en hoge slagingspercentages.

Met de overname door Marco Kea blijft de rijschool streven naar dezelfde kwaliteit en service, maar met een frisse, nieuwe aanpak. Geïnteresseerden in rijlessen kunnen bij Marco terecht voor een kennismakingsles om zijn manier van lesgeven te ervaren.

Luister het gesprek hier terug:

 

Auteur: Michel Willemse
Foto: Jammfm


Huidig nummer

Titel

Artiest

Background
WhatsApp Chat
Send via WhatsApp