Ontdek het talent van Wibren Jonkers op 20 oktober in Ouderkerk

Geschreven door Op 17 oktober 2024

Op zondag 20 oktober is er weer een OuderkerkConcert in de St. Urbanuskerk, en dit keer met de prijswinnende organist Wibren Jonkers. De 25-jarige Jonkers, die onlangs de International Martini Organ Competition heeft gewonnen, zal het Vollebregt orgel bespelen. Hij presenteert een divers programma, variërend van dansmuziek uit de Renaissance tot hedendaagse dansen. Uiteraard kunnen we ook werken van Bach verwachten, evenals eigentijdse transcripties van orkestmuziek.

De finale van de International Martini Organ Competition vond plaats op het Schnitge-orgel in de Martini kerk in Groningen, waar Jonkers de Italiaan Francesco Botti en de Australiër Samuel Giddy versloeg.

Het concert begint om 15:00 uur en vindt plaats aan de Achterdijk 1, 1191 GE Ouderkerk.

Kaarten zijn verkrijgbaar voor € 15,– per persoon en kunnen telefonisch besteld worden op 06-1361 3613. Ze zijn ook verkrijgbaar bij Bakker Out (tegen contante betaling) en aan de deur vóór aanvang van het concert.

Na afloop van het concert zijn bezoekers van harte welkom voor een hapje en een drankje en de gelegenheid om met Jonkers te praten over zijn muzikale visie.

Kom genieten van deze bijzondere muzikale middag!

Auteur: Daniel Zondervan
Foto: Jammfm


Huidig nummer

Titel

Artiest

Background
WhatsApp Chat
Send via WhatsApp