Nieuwe burgemeester van Ouder-Amstel wordt bekendgemaakt op 3 oktober

Geschreven door Op 2 oktober 2024

Op donderdag 3 oktober zal de gemeenteraad van Ouder-Amstel de nieuwe burgemeester bekendmaken. Deze aankondiging volgt na een zorgvuldig selectieproces, dat werd uitgevoerd door een vertrouwenscommissie. Sinds het vertrek van voormalig burgemeester Joyce Langenacker naar de gemeente Zeist in januari, werd de functie waargenomen door burgemeester Joke Geldhof.

Dertien vrouwen en dertien mannen in de race

Er was veel belangstelling voor de positie, met dertien vrouwen en dertien mannen die hun interesse kenbaar maakten om burgemeester van Ouder-Amstel te worden. De vertrouwenscommissie heeft in de afgelopen maanden gesprekken gevoerd en een zorgvuldige selectie gemaakt uit de kandidaten. De definitieve keuze zal tijdens de raadsvergadering op 3 oktober bekend worden gemaakt.

Vervolg op vertrek Joyce Langenacker

Het vertrek van Langenacker naar Zeist in januari kwam onverwacht voor de gemeenschap. Met de bekendmaking van de nieuwe burgemeester breekt een nieuwe fase aan voor Ouder-Amstel, waarin er nieuwe plannen en ontwikkelingen onder leiding van de nieuw gekozen burgemeester kunnen worden uitgevoerd.

Auteur: Daniel Zondervan
Foto: Jammfm


Huidig nummer

Titel

Artiest

Background
WhatsApp Chat
Send via WhatsApp