Nieuwe speeltoestellen bij de Ouderkerkerplas voor meer speelplezier

Geschreven door Op 20 september 2024

Om het recreatiegebied rondom de Ouderkerkerplas aantrekkelijker en avontuurlijker te maken, breidt Recreatieschap Groengebied Amstelland het gebied deze maand uit met verschillende nieuwe speeltoestellen. Bezoekers kunnen vanaf deze week genieten van diverse nieuwe voorzieningen.

Waterspeeltoestel, Jeu de Boulesbaan en tafeltennistafel
Zo is er een nieuw waterspeeltoestel geplaatst aan de rand van de plas, dat zorgt voor speelplezier. Daarnaast is er een Jeu de Boulesbaan aangelegd, waar bezoekers met vrienden of familie een ontspannen wedstrijd kunnen spelen. De baan wordt beheerd door de horecaondernemer van strandpaviljoen a/d PLAS. En er is een tafeltennistafel bij het zandstrand geplaatst, waarop bezoekers elkaar kunnen uitdagen tijdens een spelletje tafeltennis.

Speelplezier voor honden
Ook hondenliefhebbers worden niet vergeten: op de speciale hondeneilanden zijn nieuwe speeltoestellen geplaatst waar viervoeters zich hier naar hartenlust kunnen uitleven.

Met deze uitbreidingen biedt een bezoek aan de Ouderkerkerplas nog meer mogelijkheden voor een dag vol plezier voor jong en oud, inclusief de hond.
De nieuwe speeltoestellen zijn mede mogelijk gemaakt door een financiële bijdrage van de Stichting ‘Ouderkerk Leuker en Mooier voor Iedereen’.

Meer over Groengebied Amstelland? www.groengebied-amstelland.nl

meer informatie

foto’s: Groengebied Amstelland
1) Waterspeeltoestel aan de Ouderkerkerplas
2) Nieuwe speeltoestellen op de hondeneilanden

Auteur: Daniel Zondervan

 


Huidig nummer

Titel

Artiest

Background
WhatsApp Chat
Send via WhatsApp