Amstelbeat Basist Frans van Bloois in gesprek met Jammfm over Muziek en Passie

Geschreven door Op 13 augustus 2024

In de uitzending “Jammfm aan de Plas” van afgelopen Zaterdag hadden Michel Willemse en Julia Donk-Payer een inspirerend gesprek met Frans van Bloois, de bassist van de populaire coverband Amstelbeat. Tijdens het gesprek deelde Frans zijn passie voor muziek en de energie die hij krijgt van optreden met de band. Luister het gesprek hier terug:

Frans vertelde enthousiast over de reis van Amstelbeat, een band die bekend staat om hun energieke optredens en een breed repertoire dat varieert van klassieke hits tot moderne popnummers. “We spelen met zoveel plezier samen, en dat voelen de mensen in het publiek ook,” zei Frans. “Voor ons is het belangrijk om niet alleen de muziek goed te spelen, maar ook om die connectie met het publiek te maken.”

Van Bloois sprak ook over de hechte band tussen de leden van Amstelbeat. “We zijn niet alleen bandleden, maar ook goede vrienden. Dat maakt het spelen samen nog specialer. We vertrouwen op elkaars talent en dat merk je tijdens onze optredens.” Hij benadrukte dat de chemie tussen de bandleden een belangrijke factor is in hun succes en het plezier dat ze beleven aan hun muziek.

Tijdens het interview werd ook besproken hoe Amstelbeat altijd streeft naar vernieuwing in hun optredens. “We willen het publiek elke keer weer verrassen, of dat nu met nieuwe nummers is of door oude klassiekers op een frisse manier te brengen,” vertelde Frans. “Het is geweldig om te zien hoe mensen reageren wanneer we een bekende hit spelen, maar dan net even anders.”

Met optredens gepland in de regio en nieuwe muzikale projecten in de maak, blijft Amstelbeat een band om in de gaten te houden. Frans van Bloois nodigde iedereen uit om 18 augustus naar het Historisch Festival in Vreeland te komen waar zijn vanaf 12 uur gaan optreden.

Link naar de website van Amstelbeat.

Auteur: Michel Willemse

Foto: Amstelbeat


Huidig nummer

Titel

Artiest

Background
WhatsApp Chat
Send via WhatsApp