Durf is te doen: het nieuwe boek van Rob Smits

Geschreven door Op 20 juni 2024

De auteur van Bureau voor Durf was te gast bij Jammfm om te praten over zijn inspirerende boek.

Waar gaat Durf is te doen over?

Durf is te doen is het nieuwe boek van Rob Smits, de oprichter en directeur van Bureau voor Durf. In dit boek deelt hij zijn persoonlijke verhaal en zijn visie op hoe je meer durf kunt ontwikkelen in je leven en werk. Hij laat zien hoe je je angsten kunt overwinnen, je dromen kunt waarmaken en je potentieel kunt benutten.

Wat kun je leren van Durf is te doen?

Durf is te doen is meer dan een boek, het is een uitnodiging om jezelf uit te dagen en te groeien. Rob Smits geeft je praktische tips, oefeningen en voorbeelden om je durf te vergroten. Je leert onder andere:

  • Hoe je je comfortzone kunt oprekken en nieuwe ervaringen kunt opdoen.
  • Hoe je je mindset kunt veranderen en positiever kunt denken.
  • Hoe je je doelen kunt stellen en actie kunt ondernemen.
  • Hoe je feedback kunt vragen en geven.
  • Hoe je kunt omgaan met tegenslagen en kritiek.
  • Hoe je kunt samenwerken en leidinggeven met durf.

Hoe kun je Durf is te doen bestellen?

Durf is te doen is een must-read voor iedereen die meer uit zichzelf en het leven wil halen. Je kunt het boek bestellen via de website van Bureau voor Durf of via je favoriete online boekhandel. Het boek kost €19,95 en is ook beschikbaar als e-book.

Hoe kun je meer weten over Rob Smits en Bureau voor Durf?

Rob Smits is een veelgevraagd spreker, trainer en coach op het gebied van durf, lef en persoonlijke ontwikkeling. Hij heeft al duizenden mensen geholpen om meer durf te tonen in hun leven en werk. Met zijn bedrijf Bureau voor Durf biedt hij workshops, trainingen en coaching aan voor particulieren en organisaties. Je kunt meer over hem en zijn werk lezen op zijn website

Rob Smits was ook te gast bij Jammfm, de lokale radiozender van Ouder-Amstel. Hij sprak met de presentator over zijn boek, zijn ervaringen en zijn tips voor de luisteraars. Je kunt het interview hier terugluisteren:

Auteur Michel Willemse

Foto: Rob Smits


Huidig nummer

Titel

Artiest

Background
WhatsApp Chat
Send via WhatsApp